Dureri de spate

Nicola Adela Ioana in 22 Dec 2014 21:17 Categorie Artrita

Buna seara!

Am fost la Bucuresti la Doctor cu o problema de spate. Ma deranjeaza si noaptea si e din ce in ce mai insuportabila. Ma doare la mijlocul coloanei si se lasa durerea pana la solduri in jos spre piciorul drept.
Am luat tratament cu Clorzoxazon, Aflamil si Nolpaza ca pansament gastric. Am luat 10 zile tratamentul si s-a ameliorat cam dupa cinci zile. Cam la o zi-doua dupa incheiere a inceput sa revina durerea din ce in ce mai tare, chiar mai tare ca inainte. Doctorul de la Bucuresti mi-a zis ca ma suspecteaza de Spondilartrita (sau ceva de genul, nu am inteles prea bine).
Am facut film la coloana si mi-a zis ca nu am nimic la coloana si ca s-ar putea sa fie o boala genetica (mi-a dat sa fac analize de HLAB la Institutul Dr. Felix, insa nu au reactiv momentan pana in ianuarie).

Va multumesc!

3 răspunsuri

- 22 Dec 2014 22:29

Buna seara,
Cu ce informatii va pot fi de ajutor sau ce nelamuriri aveti? Din cate am inteles probleme Dvs. de sanatate este in curs de investigare din punct de vedere reumatologic in vederea stabilirii diagnosticului de spondilita. Ar mai fi indicat sa efectuati si un consult neurologic si investigatii suplimentare (RMN, radiografie) pentru a determina daca nu este cumva o hernie de disc care determina simptomele pe care le descrieti.

- 22 Dec 2014 22:50

As dori un tratament pana cand ajung la Bucuresti, pe 12 ianuarie am programare si ma doare destul de tare. Un medicament care sa mai amelioreze durerile m-ar interesa.

- 23 Dec 2014 20:57

Pentru tratamentul durerii se poate folosi Zaldiar ( tramadol + paracetamol) si un antiinflamator ( ex Arcoxia sau Vimovo), insa pentru toate aceste medicamente este nevoie de prescriptie medicala.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde