De  multe ori atunci cand vedem o persoana cu probleme de greutate, automat ne gandim ca a ajuns asa din cauza exceselor alimentare pe care le-a facut de-a lungul anilor.

Intr-adevar exista persoane care mananca in exces iar acest lucru cauzeaza acumularea de kilograme in plus. In acest caz cel mai bine este sa apelati la ajutorul unui nutritionist, care sa va poata ajuta in alegerea unui meniu. Doamna doctor Adriana Mihaela Dima este un doctor nutritionist foarte bun, care a ajutat de-a lungul timpului foarte multe persoane sa slabeasca si sa aiba un stil de viata sanatos si dupa ce au reusit sa ajunga la dimensiunile dorite.

Exista insa persoane care desi mananca putin si sanatos se ingrasa necontrolat. Daca este si cazul dumneavoastra, atunci ar trebui sa apelati la ajutorul unui doctor endocrinolog care va va face cateva analize. De multe ori, luarea in greutate se datoreaza unei afectiuni tiroidiene. Daca analizele medicale releva faptul ca din cauza aceasta luati in  greutate necontrolat, atunci doctorul va va da un tratament cu care sa tineti sub control aceste probleme. Un doctor endocrinolog foarte bun este doctorul Radu Mihalca , care are foarte multa experienta si este absolvent al unei Universitati din Italia.

Indiferent daca problema dumneavoastra este una cauzata de excesul alimentar sau una medicala, trebuie sa stiti ca obezitatea cauzeaza multe alte boli, si duce intr-un final si la moarte daca nu este tinuta sub control.