Consultadoctorul.ro este un website cu caracter informativ si educativ care isi propune sa vina in intampinarea celor care doresc sa afle mai multe despre starea lor de sanatate sau celor care doresc sa se informeze pe teme si probleme medicale in general.

Articolele despre sanatate au un rol educativ si scopul de a va oferi cat mai multe informatii despre boli, cauze si metode de prevenire.

Proiectul consultadoctorul.ro este dedicat oamenilor care au grija de sanatatea lor si in acelasi timp doresc sa fie la curent cu tot ce e nou in materie de sanatate.

Scopul proiectului consultadoctorul.ro este de a promova un stil de viata sanatos prin informare, sfaturi medicale si opinii, care sa vina in ajutorul oamenilor.

Materialele publicare pe site, inclusiv imaginile, textele, comentariile, raspunsurile doctorilor sau articolele medicale au caracter informativ si nu au scopul de a inlocui un consult medical real cu un medic de familie sau un medic specialist.

Webiste-ul consultadoctorul.ro prin continutul si informatiile pe care le ofera nu intentioneaza sa inlocuiasca o consultatie in persoana la medic si nici nu are scopul de a oferi un diagnostic care poate fi dat doar de un medic specialist printr-un consult personal.

De aceea, va sfatuim ca in cazul in care aveti o problema de sanatate, sa nu ezitati o vizita medicala in persoana la doctor, indiferent de situatie.

Raspunsurile oferite de doctori sau utilizatori pe site-ul consultadoctorul.ro sunt sub forma de opinii si sfaturi medicale dar nu pot tine locul unui diagnostic real. Aceste raspunsuri au rolul strict de a va informa si nu pot tine locul unei consulatii medicale.