|

Afectiune esofag – iritare/inflamare

25 Mar 2020 1:00   categoria:
0   Share   0  

In ultimul timp am avut probleme cu refluxul gastric. Iau controloc si sunt mai bine, dar am avut dureri in piept, dificultati la inghitire de cateva ori mi s-a intamplat. O perioada simteam un nod in gat si trebuia sa tusesc de 4,5 ori puternic dupa care trageam de gat ca atunci cand esti ragusit. A trecut faza cu nodul in gat dar am ramas cu aceasta iritatie in gat si simt ca am gatul umed si trebuie sa expectorez, o inflamatie, o iritatie pe gat de care nuscap. Iau gerdoff sunt la prima cutie dar parca nu vad niciun rezultat. Ce sa iau ?

|

Ureaplasmă si HPV HR31 pozitiv

18 Mar 2020 20:42   categoria:
0   Share   0  

Prietena mea a fost la un control ginecologic si a avut urmatorul diagnostic: Infecție genială mixtă cu ureaplasmă și streptococ, HPV HR 31 pozitiv, citologia papanicolaou negativă.
Menționez că am întreținut relații se*uale cu ea, neprotejat.
Trebuie să urmez un anumit tratament sau sa fac anumite teste de laborator?

- București |

Răceală sau gripă?

15 Mar 2020 12:13   categoria:
0   Share   0  

Bună ziua. Băiatul meu are 23 de ani, are o tuse seacă ,simte mâncărime în gât,i se înfundă nasul;nu are frisoane,nu face febră,dar accesele de tuse sunt lungi. I-am dat Theraflu, Paxeladine pentru tuse uscastă,septosol,ceaiuri. A început tratamentul de ieri sesră. Aș vrea să știu dacă este nevoie și de altceva sau dacă e necesar să mergem la un spital pentru verificări. Mulțumesc.

|

Glanda bartholin

8 Mar 2020 18:21   categoria:
0   Share   0  

Buna am bartolinita( glanda bartholin ) dar nu este infectata , nu este zona rosie , nu ma doare si nu am febra este doar umflata . Am fost la doctor ma tin pe antibiotice de o lună nu stiu ce sa mai fac nu am incredere in doctorii de aici ( eu sunt in anglia ) . Va rog frumos sa imi dati un sfat pentru ca stomacul meu nu mai rezista la antibiotice. Va multumesc

|

Glanda bartholin

8 Mar 2020 16:13   categoria:
0   Share   0  

Buna am bartolinita( glanda bartholin ) dar nu este infectata , nu este zona rosie , nu ma doare si nu am febra este doar umflata . Am fost la doctor ma tin pe antibiotice de o lună nu stiu ce sa mai fac nu am incredere in doctorii de aici ( eu sunt in anglia ) . Va rog frumos sa imi dati un sfat pentru ca stomacul meu nu mai rezista la antibiotice. Va multumesc

- Alba iulia |

pata maronie pe capul pe**sului

18 Ian 2020 13:40   categoria:
0   Share   0  

buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca se poate,, de o saptamana mi-o aparut o pata maronie mica pe capul pe**sului ce ar fii oare ?nu ma doare absolut nimica decat am pata aia si mi fricaa sa nu fie ceva grav

|

am o fetita de 9 lui are scaune dese

8 Ian 2020 22:18
0   Share   0  
|

CARE ESTE ROSTUL SITE-ULUI

28 Dec 2019 20:17   categoria:
0   Share   0  

Din moment ce nu mai răspunde nici un doctor la nici o întrebare, mă întreb eu ce rost mai are site-ul ăsta? Ce interes mai are cineva să-l mențină? Închideți-l domnilor, nu vă mai bateți joc de oameni. Și așa este vai de sănătatea noastră nu ne mai trebuie un stres în plus în a aștepta un răspuns. Nu mă forțați să vă spun ca să vă fie rușine......

- bucuresti |

ce inseamna Discreta atrofie corticala fronto-insulara?

13 Dec 2019 14:25   categoria:
0   Share   0  

discretă atrofiat còrticala fronto-ins
ulara.

- baia mare |

Un sfat

2 Dec 2019 9:58   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua. Sunt fata si am 26 ani si sunt virgina. Am un iubit de 1 luna si 1 saptamana. El e plecat in Anglia de 3 saptamani la munca, dar s-ar putea sa vina de sarbatori acasa. O sa petrecem mult timp impreuna si e posibil sa am primul contact se*ual. El fiind mai experimentat. Dar ca mi frica de o posibila sarcina. Desi el se va proteja, ma gandesc daca sa iau si eu anticonceptionale. As vrea sa iau si sa merg la un doctor ginecolog desi nu am fost niciodata, dar cum el va sta in Romania doar 3 saptamani si va pleca iar nu stiu daca sa merg la doctor. Cel putin acum, ca dupa aia ce se va intoarce si ne vom muta impreuna atunci o sa merg la doctor sa imi dea anticonceptionale dupa organismul meu. E ok daca ne protejam doar cu prezervativ in perioada asta? Sau ar trebui sa iau si pastile pentru siguranta? Sau exista pastile care se iau doar dupa contact? Cum e prima data pentru mine nu stiu cum sa procedez. Sau ati putea sa imi ziceti niste anticoncepționale potrivite? Menționez ca nu am probleme de sănătate, sunt doar anemica. Lipsa de fier. Va rog mult sa ma ajutati. Multumesc

|

Recoltare urina

17 Noi 2019 0:22   categoria:
0   Share   0  

Am fost la o consultație ginecologica si inainte sa ies din cabinet, doamna doctor mi-a zis sa cer la receptie 2 recipiente pt urina. Primul jet pe recipientul care are un buretel( numai pe buretel ), iar al doilea jet in celălalt recipient. Vreau sa stiu daca am inteles bine... Am citit pe net si din cate am inteles, primul jet nu se recoltează, ci al doilea... Ma poate lamuri cineva? :) Sau din jetul mijlociu ambele? Bănuiesc că e si pt antibiograma. Dar Dc mi a zis ca numai pe buretel, si restul in celălat recipient simplu?

- Craiova |

Ce poate fi ? analize sange modificate

22 Oct 2019 22:56   categoria:
0   Share   0  

Buna ziua,

In urma efectuarii analizelor de sange a iesit modificata hemoleucograma , transaminazele si Ac Anti-Tiroglobulina

Nr. leucocite 4.58 *10^3/µl interval de referinta : 4.8 - 11.0 *10^3/ul
% Neutrofile 52.3 % interval de referinta : 53 - 68%
Nr. neutrofile 2.4 *10^3/µl interval de referinta : 2.54 - 7.48 *10^3/µl
Nr. eozinofile 0.05 *10^3/µl interval de referinta : 0.09 - 0.44 *10^3/µl
% Monocite 11.4 % interval de referinta : 2 - 8%
VTM 11.9 fL interval de referinta : 7.4 - 10.4 fL

TGO/AST 38 U/L interval de referinta :5 - 34 U/L
TGP/ALT 87 U/L interval de referinta : < 55 U/L

Ac Anti-Tireoperoxidaza(TPO) 20.08 UI/ml interval de referinta : < 5.61 UI/ml
Ac Anti-Tiroglobulina 6.27U/mL interval de referinta : - <4.11

Analizele pentru hepatite au iesit bine

Mentionez ca persoana a fost diagnosticata in ianuarie 2017 cu cancer papilar la tiroida , a facut tireoidectomia totala
iar la controalele regulate ulterioare totul a fost ok. TSH-ul e f mic luand de 100 zilnic.
Insa din 2018 pana in prezent hemoleucograma se mentine modificata cu o usoara scadere a numarului de leucocite si neutrofile.
Pe langa acetstea,in prezent au iesit modificate si transaminazele.
Cat de grav este si ce ar fi cel mai bine sa faca in continuare? Aceste modificari de analize sugereaza ceva grav?