Vizita medicala pt. Politie

Florescu Andrei in 14 Noi 2014 21:50 Categorie Boli renale

Buna ziua as dori sa stiu si eu daca pot fi declarat apt pentru oricare arma din M.A.I sau M.A.P.N avand in vedere ca la varsta de 4 ani am fost operat de rinichi de o malformatie la rinichiul drept care in urma operatiei rinichiul a fost vindecat si in prezent nu mai am nici o problema doar ca mi-a ramas o cicatrice pe abdomen de circa 15 cm si in fisa medicala imi scrie ca am fost operat ,atata tot . As dori sa stiu daca se poate daca pot fi admis ,trecut apt pentru a putea intra de exemplu la academia de politie din bucuresti sau la subofiteri la campina sau in alte locuri .Sau daca ma puteti indruma unde sa ma duc pentru a putea face un control sa stiu daca pot fi declarat apt. Specific ca sunt din Roman,jud.Neamt . Va multumesc anticipat !

3 răspunsuri

- 15 Noi 2014 0:26

Buna ziua,
Va recomand sa consultati un medic specialist in medicina muncii pentru a obtine aceste informatii si documentele de care aveti nevoie.

- 15 Noi 2014 0:40

Ok, va multumesc frumos ca mi-ati raspuns la intrebare  .Apreciez :) . Va doresc o seara placuta sa aveti . Numai bine :) 

- 15 Noi 2014 1:17

Cu placere! Multumesc, la fel si Dvs. Din cate stiu nu sunt acceptati in Academia de Politie candidatii care au cicatrici.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde