Virginitate

Carina29 in 8 Apr 2015 22:25 Categorie Viata sexuala

buna, in urma cu câteva zile am fost la ginecolog pt un consult asupra menstruației care imi întârziase o luna , lucru ce se întâmpla cam o data la 6 luni de când am menstruație . Țin sa Menționez ca nu mi-am început viața se*uală (virgina) , acesta însă mi-a facut controlul cu un aparat 10-13 cm asemanator unui pe**s doar ca mult mai subțire cam de grosimea unui deget de femeie însă lung , m-a durut in timp ce mi-a introdus acel aparat in vag** iar in momentul in care l-a scos am început sa sângerez ginecologul spunând ca deja mi s-a declanșat menstruația si spunând ca totul e bine , dar in restul zilei sângerarea nu a mai apărut deci am avut sângerare doar după ce a scos acel aparat . Întrebarea mea este : e posibil ca acea sângerare sa fie din cauza himenului care sa se fi rupt in timpul consultării cu acel aparat ? Adică e posibil sa nu mai fiu virgina din cauza acelui aparat ? Si dacă e posibil , as vrea sa stiu unde anume imi pot face analize sau cum pot sa aflu sigur dacă mai sunt virgina sau nu .

1 răspuns

- 9 Apr 2015 9:52

Buna ziua,
Ar fi trebuit ca inainte de examenul clinic local sa mentionati faptul ca sunteti virgina si in aceste conditii medicul nu ar fi efectuat un examen ginecologic vaginal.
In aceste conditii in mod sigur in momentul introducerii speculului vaginal s-a produs dezvirginarea si probabil din aceasta cauza a aparut sangerarea.
De obicei minorii sunt insotiti de adulti atunci cand se efectueaza controale ginecologice tocmai pentru a preveni astfel de situatii.
Ruperea himenului (dezvirginarea) nu se determina prin analize ci doar prin examenul clinic efectuat de catre medicul ginecolog.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde