Vergeturi,solutie?

Catalin379 in 19 Ian 2015 22:03 Categorie Afectiuni ale pielii

Buna seara!as dori si eu sa stiu o crema ce ma poate ajuta intr-un mare procentaj sa scap de vergeturile prezente,precizez ca sunt vergeturi din adolescenta(am 19 ani) dar si vergeturi de la sala de forta.Vergeturile sunt si albe dar si rozalii.Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat pentru timpul acordat!

4 răspunsuri

- 20 Ian 2015 8:22

Buna ziua,
Din pacate singura varianta care intr-adevar va scapa de vergeturi este tratamentul cu laser. In rest toate creme care sunt pe piata pot in cel mai fericit caz sa estompeze vergeturile deja formate (ex Resveratrox V – Ivatherm, Vichy Crema integrala Antivergeturi, Mustela crema antivergeturi cu actiune intensa). De obicei cremele sunt recomandate pentru a preveni aparitia vergeturilor.

- 24 Ian 2015 14:49

Buna ziua,credeti ca ideea unui tatuaj ar acoperi aceste vergeturi?(personal mi se pare o idee buna).Alta intrebare,exista un ulei cu vitamina E?(am inteles ca este vitamina de care as avea nevoie)...Va multumesc anticipat pentru timpul acordat !!!

- 24 Ian 2015 17:45

Depinde de intensitatea si dimensiune lor. insa nu cred ca este o idee foarte buna deoarece tatuajul ar trebui sa fie destul de mare si tot se vor observa vergeturile. Vitaminele A si E sunt benefice pentru piele, par si unghii, dar nu vindeca vergeturile ci doar previn aparitia lor.

- 24 Ian 2015 20:55

Vergeturile nu sunt foarte mari,si de ce s-ar vedea ele prin tatuaj?ma gandesc ca se umple acel gol cu cerneala

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde