vanataie pe pleoapa ochiului

P.Ingrid in 17 Noi 2014 20:34

Buna seara.astazi dimineata mamei mele i-a aparut la ochiul stang pe pleoapa o vanataie de toata frumusetea.chestia este ca aceasta vanataie este ca si cum ar fi o linie trasa cu un creion de ochi.este atat de precisa incat nu se extinde pe toata pleoapa.
Este o problema de ordin oftalmologic? Oricum are in plan ca zilele acestea cel putin pana la sfarsitul saptamanii sa mearga la un medic sa isi faca analizele de la a la z dar sunt putin ingrijorata si as dori sa stiu macar o presupunere, o idee cam despre ce ar putea fi vorba.
Va multumesc.

4 răspunsuri

- 17 Noi 2014 20:36

Si ce as putea face pentru a se mai retrage aceasta vânătaie? 

- 17 Noi 2014 21:46

Buna seara,
Mama trebuie sa mearga de urgenta la medic pentru un consult si in functie de aspectul echimozei (vanataie) ar trebui sa fie consultata de catre un medic oftalmolog sau neurolog astfel incat sa se depisteze cauza. In cazul in care urmeaza tratament cu anticoagulante (Sintrom) atunci trebuie sa fie consultata de catre medic pentru a ajusta doza de medicament.
Nu este normal sa apara o vanataie la nivelul pleoapei fara un traumatism.

- 17 Noi 2014 22:07

Am inteles.pur si simplu peste noapte s-a trezit cu vanataia respectiva.nu a fost lovita sau ceva de genul.daca as putea incarca o poza v-as trim
(mai mult…)

- 18 Noi 2014 11:34

Puteti trimite o poza pe adresa diana.enachescu@consultadoctorul.ro, insa cel mai bine ar fi sa mergeti la doctor pentru un consult si investigatii suplimentare.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde