Umflatura in partea zonei genitale si anusului

Andrada45 in 2 Feb 2015 13:47 Categorie Viata sexuala

Buna ziua , ma numesc Andrada si am 14 ani . mi-am inceput viata se*uala si in urma cu o zi am intretinut o relatie se*uala cu prietenul meu , si nici dupa 1 minut din zona genitala mi sa umflat o parte cea din partea dreapta ca o nuca putin mai mare si e rozi-roscat si cotinua cu o ,,linie ,, sa mearga spre zona anusului .. si ma doare ... cand ma duc la baie si incerc sa ies cu traba mica si mare ma ustura .. si din zona anusului iese un lichid transparent apos..
Ce sa fac? Cu ce sa ma tratez ? Sa ma ingrijorez ? Imi trece ?
Ps: nu pot sa ma duc la un Dc. Ginecolog !

3 răspunsuri

- 2 Feb 2015 14:54

Buna ziua,
Avand in vedere simptomele mai mult ca sigur este prezenta o infectie locala (vulvita, bartholinita, abces). Cele mai frecvente cauze ale vulvitei sunt infecţiile genitale precum Candida albicans, Trichomonas vaginalis sau gonococul. De asemenea mai pot fi prezente infecţii nespecifice ale vaginului – cu stafilococ, streptococ, enterococ care pot provoca o vulvită. Ar fi indicat sa consulti un medic ginecolog pentru diagnosticul corect si tratament corezpunzator deoarece altfel respectiva tumefactie nu va trece de la sine.
Decizia de a incepe viata sexuala trebuie luata intr-un mod responsabil si la o varsta la care poti sa iti asumi si consecintele. Din pacate in momentul de fata trebuie sa vorbesti cu parintii tai pentru a ajunge la medic.

- 2 Feb 2015 22:56

Nu as putea sa merg la doctor. Dar prin ce as putea sa ma tratez ?  sa dau cu unguent..ceva cu ce as ma putea spala... 
Asta sar putea lua de la prietenul meu ? adica e prin transmitere sexuala?

- 3 Feb 2015 12:33

Cel mai probabil este o boala cu transmitere sexuala, iar in functie de rezultat necesita un tratament oral si local. Nu pot sa va recomand un tratament fara un examen clinic al zonei respective si fara investigatii de laborator.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde