Umflatura in palma

AnetteS in 14 Ian 2015 0:57 Categorie Afectiuni ale pielii

Buna ziua,

Acum mai mult de o luna mi-a aparut in palma o galma de marimea unui bob de mazare, are o culoare de rosu inchis ( spre vanat) . La atingere nu ma doare insa cand car grutate incepe sa ma deranjeze. Ce ar putea fii ?? Sunt disperata:(

Va multumesc !

6 răspunsuri

- 14 Ian 2015 9:26

Buna ziua,
Va rog sa trimiteti o poza cu formatiunea respectiva pe adresa diana.enachescu@consultadoctorul.ro sau consultati un medic dermatolog pentru un examen clinic al leziunii si stabilirea unui diagnostic corect.

- 14 Ian 2015 10:39

V-ati intepat in ceva?
Exista si o senzatie de mancarime?
Aveti un partener nou sexual?

- 15 Ian 2015 1:44

Nu exista niciun fel de mâncărime si nici sa ma fi intepat in ceva nu imi amintesc, defapt sunt destul de sigura ca nu.  Si nu am un partener sexual. Ar putea fii un chist? Tin sa mentionez ca imi simt foarte bine pulsul cand apas pe ea. Va mulțumesc anticipat.

- 16 Ian 2015 23:19

Conform aspectului pare a fi un granulom de corp strain (poate o aschie), dar avand in vedere ca nu va aduceti aminte sa va fi intepat si nici nu este dureros atunci ramane varianta unei tumori (carcinom bazocelular) sau de natura infectioasa - goma sifilitica, sancru scabios. Ar fi indicat ca leziunea respectiva sa fie vazuta de catre un medic dermatolog, examinata cu dermatoscopul si sa se prelevete probe pentru a se stabili exact cauza. Fara un examen clinic si analize de laborator nu se poate stabili un diagnostic de certitudine.

- 16 Ian 2015 23:37

Va mulțumesc mult ! O sa-mi fac timp sa merg la dermatolog de îndată!

- 16 Ian 2015 23:51

Cu placere! Ma anuntati va rog diagnosticul dermatologului in urma examenului leziunii.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde