tratament tulburare de personalitate

Stein doina in 21 Noi 2014 8:07 Categorie Diverse

Nici nu stiu cum sa incep, sunt in usa de aproximativ 1 si 6 luni ,am probleme cu fiul meu in varsta de 11 ani de cand am venit aici a devenit foarte agresiv ,mananca foarte mult si foarte repede ,a luat foarte mult in greutate,are probleme si cu somnul adica nu doarme noaptea,isi loveste colegii la scoala ameninta ca se sinucida sau ca ucide pe altii,situatia a devenit din ce in ce mai grava aproximativ 1 data pe saptamana are crize de violenta iar cand are aceste crize pur si simplu ii se schimba toata fizionomia fetei si mai are o problema are diferite alergii la anumite produse alimentare,va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat deoarece aici este foarte dificil sa gasesc un medic roman care sa ma ajute sa inteleg ce se petrece cu fiul meu. Imi este foarte frica sa nu isi faca singur vreun rau.va multumesc anticipat

1 răspuns

- 21 Noi 2014 9:59

Buna ziua,
Conform descrierii baiatul Dvs. prezinta o tulburare de personalitate. Are nevoie de consiliere psihologica sau in functie de severitatea simptomelor de un psihiatru. In primul rand trebuie aflat ce anume a determinat aceasta schimbare in comportament - poate fi o furie din cauza faptului ca nu ii place acolo, ca nu se intelege cu ceilalti copii la scoala, poate fi o reactie de aparare pentru a fi lasat in pace de alti copii care il tachineaza la scoala. Sunt foarte multe motive care pot sa explice acest comportament insa numai prin psihoterapie se pot afla aceste detalii.
Mai sunt cazuri rare in care prezenta unei tumori la nivel cerebral ( lobul frontal) determina modificari ale comportamentului.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde