tratament eja**lare precoce

shinedj in 24 Noi 2014 14:16 Categorie Viata sexuala

Buna ziua. Sunt un tanar de 23 de ani si ma confrunt cu una dintre cele mai des intalnite probleme la barbati.eja**lare precoce. Am incercat fel si fel de metode (spray-uri pe baza de xilina, capsule) insa toate au fost cu efect pe moment caci trebuiau aplicate/luate cu 30-40 de minute inainte de actul se*ual. As dori va rog sa ma indrumati catre un medic sau sa imi recomandati un tratament pentru aceasta problema care sa imi rezolve problema definitiv.Mentionez ca sunt din Constanta. Va multumesc.

1 răspuns

- 24 Noi 2014 19:25

Buna ziua,
Ejacularea precoce intr-adevar este o problema foarte frecvent intalnita in randul barbatilor. Va recomand sa va adresati unui medic psihiatru cu specializare in tulburari sexuale sau unui psihoterapeut sexolog.
Pe langa folosirea a diverse spray-uri trebuie practicate diverse metode pentru a amana ejacularea precum - distragerea atentiei, oprirea si reluarea actului sexual sau masturbarea pentru a putea obtine controlul. Toate aceste tehnici plus multe altele le puteti deprinde in urma psihoterapiei la medic sau la sexolog.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde