TRATAMENT CANDIDA

adisor in 17 Feb 2015 13:38 Categorie Candida

Va rog foarte frumos sa-mi spuneti daca pt candida depistata in analiza de sange exista tratament.Daca trebuie va trimit scanat analizele mele si ale sotului meu.Valoarea lui este mai mare 5.98.Multumesc foarte frumos si astept un raspuns cat mai urgent.

A.P

6 răspunsuri

- 17 Feb 2015 14:36

Buna ziua,
Va rog  sa trimiteti rezultatele analizelor pe adresa diana.enachescu@consultadoctorul.ro.

- 18 Feb 2015 22:57

Am vazut rezultatele, insa aceasta investigatie nu este concludenta deoarece anticorpii de IgG doar certifica faptul ca organismul s-a intalnit cu aceasta ciuperca si nu inseamna obligatoriu ca in momentul de fata exista infectia intr-un stadiu acut (recent).
Ce simptome si acuze aveti? Cum ati ajuns sa efectuati aceste teste?

- 19 Feb 2015 18:41

Ati urmat pana in prezent un tratament pentru Candida?
Conform simptomelor descrise de Dvs. este posibil sa fie de fapt un sindrom de intestin iritabil. Aveti mai multe informatii si un regim alimentar in urmatorul articol:
http://consultadoctorul.ro/articole-medicale/tratamentul-sindromului-de-intestin-iritabil/
Daca simptomele se potrivesc atunci in urma unei consultatii la un medic gastroenterolog veti primi un tratament corespunzator.

- 20 Feb 2015 11:46

Buna ziua
Nu am urmat decat 14 zile tratament cu Flucovim si am repetat analizele dar fara nici o modificare.Am vrea totusi daca se poate un tratament pt Candida mai complex sau ceva analize care pot depista unde anume este localizat acest virus.
Am inteles ca ati spus ca aceasta analiza certifica faptul ca organismul sa intalnit cu aceasta ciuperca si ca nu este foarte sigur ca ea mai exista,dar totusi si dupa tratament ar trebui aceasta vaolare sa scada nu sa fie acolo si la fel de foarte mare.Cred ca totusi exista si se poate trata.Va rog daca ne puteti ajuta sa ne spuneti ce sa facem?Nu cred ca la noi in Romania nu poate fi depistata si tratata aceasta ciuperca.
Multumesc.A.P.

- 20 Feb 2015 19:31

Avand in vedere ca acest diagnostic a mai fost stabilit de catre alti medici atunci mai mult ca sigur aceasta este problema. Candidoza digestiva este o afectiune destul de rara si apare doar la persoane care au imunitatea scazuta din cauza altor boli. Nu va recomand sa urmati tratamente de lunga durata cu medicamente antimicotice precum Fluconazol deoarece acestea afecteaza functia hepatica. Nu urmati tratamente aiurea in conditiile in care nu aveti acest diagnostic stabilit. Daca ar fi fost o candidoza digestiva atunci aceasta s-ar fi observat la endoscopii.
Pentru a stabili daca aceasta ciuperca este prezenta in organism in prezent atunci trebui determinati anticorpii de tip IgA, IgM, iar daca acesti anticorpi sunt crescuti atunci intr-adevar se poate suspecta aceasta infectie.

- 23 Feb 2015 12:59

Va multumesc o sa repetam acesti anticorpi de tip IgA si IgM iar cand avem rezultatele o sa va scriu am facut odata acesti anticorpi si au iesit crescuti nu mai tin exact minte cat dar daca pot o sa va caut si sa va trimit si analiza cu rezultatele vechi si cele noi deodata.
Va doresc sa aveti parte de o saptamana minunata si o primavara cu sanatate.
A.P

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde