tratament acnee – tetraciclina

meme in 12 Noi 2014 16:22 Categorie Acnee

Buna ziua,
Am 22 de ani si sufar de acnee. Am fost la dermatolog si mi-a prescris 14 zile tetraciclina la 6h si 14 zile tetraciclina la 8h, si un gel numit Acnatac seara. Nu este prea mult antibiotic? Si ce crema de zi pot folosi ca baza de machiaj, pentru nu a afecta tratamentul cu acnatac?

6 răspunsuri

- 12 Noi 2014 21:34

Buna ziua,
Ati efectuat analize de laborator pentru a determina daca acneea va raspunde la acest antibiotic?
Va confruntati cu o forma mai severa de acnee care nu a raspuns la tratamentul cu benzoil peroxid (Brevoxyl)?
Inainte de a va recomanda tratamentul medicamentos s-a exclus posibilitatea ca acneea sa fie natura hormonala?

- 12 Noi 2014 21:41

Nu am facut niciun fel de analize. Dermatologul  doar s-a uitat la fata mea si atat,mi-a prescris acest tratament... Nu am folosit pana acum brevoxyl...mentionez ca nu am o forma foarte severa de acnee, de aici si uimirea mea la prescriptia antibioticului prezent si sub forma de pastile si prezent in acel gel.

- 12 Noi 2014 21:56

Atunci ar fi indicat sa mai cereti o a doua parere din partea unui medic dermatolog. Tratamentul recomandat este mult prea agresiv pentru o forma usoara/moderata de acnee.
De obicei se incepe cu preparate uzuale precum Skinoren, Zynerit sau pe baza de benzoil peroxid (Brevoxyl sau Duac Gel) in formele moderate de acnee.

- 12 Noi 2014 21:58

Multumesc! Ati putea sa imi recomandati un medic din Brasov?

- 12 Aug 2016 18:05

buna ziua, imi puteti spune unde va pot găsii pentru a-mi face o programare la dumneavoastra pentru o acnee pe care o am de câțiva ani? va multumesc!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde