spasme ale urechii

Petronela in 20 Oct 2015 23:06 Categorie ORL

Buna seara,si va multumesc pt raspunsul de data trecuta referitor tot la tinitus mi-ati spus ca tratamentul ce il urmam era corect.
tratamentele le fac din luna iunie si nu observ nici o ameliorare ,acufenele sunt din ce in ce mai zgmotoase dar nu ele ar fi principala cauza ci miocloniile ce le am in urechi-simt pur si simplu ca am spasme in urechi ca si cum s-ar misca ceva inauntru involuntar.am facut rmn si nu se observa nimic,nimic nici la audiograma,la coloana mi s-a descoperit osteocondesare la nivelul c5 C7 si o spondiloza,
Am urmat tratamentul pt coloana vertebrala la o clinica de recuperare gandidandu-ma ca ar putea avea o legatura cu tinitusul meu si spasmele urechii.
Precizez ca am fost vazuta de 5 orl-isti fiecare cu alt diagnostic si tratament iar eu ma simt din ce in ce mai rau.Doresc sa imi recomandati un medic bun orl-ist sau sa-mi spuneti ce analize sa imi fac.sunt decisa sa ma duc si in strainatate daca aici nu gasesc solutii dar refuz sa cred ca ce am nu este tratabil si in Romania ...nimeni nu stie sa imi spuna ce sunt aceste spasme sau de unde se trag?

va multumesc anticipat foarte mult !

3 răspunsuri

- 20 Oct 2015 23:12

printre medicamentele ce le-am luat: I betaserc,milgamma n ,ginco biloba
II tanakan,aerius,nasonex
III preductal si pentoxifilin intravenos + milgama
IV bixtonil ,aerius,acc,inhalatii seara si strepsil (dr a presupus ca am sindrom costen)

- 21 Oct 2015 8:53

Buna dimineata , 
Este intr - adevar deprimant sa faceti investigatii complexe care ies bine , sa faceti trat. medicamentos corect si totusi simptomele sa nu cedeze , ba chiar sa va simtiti mai rau . 
Pe de alta parte as vedea si partea plina a paharului : nu s -a gasit nimic ingrijorator organic , deocamdata se creioneaza ideea ca aceste acufene au o componenta functionala . Sa fiu bine inteles : acufenele sunt REALE , nu este nimic inchipuit , imaginat , iar calitatea vieti dv are de suferit in mod evident . 
Mai jos va dou cateva site uri serioase unde va puteti informa cam ce se face  in alte tari ptr. tinnitus / acufene. Nu e nevoie sa stiti neaparat limba respectiva. Se poate traduce , e adevarat cam aproximativ , si cu Google. 
Pana atunci daca imi puteti spune ceva despre stressul dv. , respectiv cel profesional si personal ?
Aceasta numai daca sunteti confortabila cu ideea aceasta . Sunteti sub anonimat pe site . 
https://www.ata.org/ = American Tinnitus Association
http://www.tinnitus.org.uk/ = BTA
http://www.deutsche-tinnitus-stiftung-charite.de/en/partners/links/ = DEUTSCHE TINNITUS STIFTUNG

- 2 Noi 2015 22:37

Ma scuzati pt raspunusl intarziat, am 23 de ani studenta fmf ,nu consider ca sunt stresata nici pe plan personal,intre timp am fost la neurolog si sunt dispusa sa merg si la un psihiatru daca se pune problema aceasta .va multumesc pt raspunsul prompt si va doresc toate cele bune!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde