Testul hpv, rezultate

Alexandra Madalina in 24 Ian 2015 1:51 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Am facut testul hpv acum doua saptamani rezultatu' este cu risc crescut 16 35 51 53 si risc scazut 42 va rog spuneti.mi ce inseamna cat de grav este si ce pot face sa ma tratez... momentan doctoru la care imi fac periodic analizele este plecat doua saptamani din oras Si sunt foarte speriata ! Va multumesc din suflet!

8 răspunsuri

- 24 Ian 2015 11:12

Buna ziua,
In urma acestui rezultat medicul ginecolog va poate recomanda un tratament pentru a stimula imunitatea impotriva acestei infectii virale cu preparate precum Isoprinosine, Viusid. Ulterior va trebui sa efectuati periodic un  test Papanicolau.

- 24 Ian 2015 15:11

buna ziua ! Isoprinosine mi.a prescris acum doua saptamani am de luat 12 saptamani tratament doua iau doua fac pauza dar de viusid nu mia spus nimic... pot lua singura fara prescriptie medicala ? Dar nu este ceva grav la rezultatu care mi.a iesit nu ? Va multumesc mult

- 24 Ian 2015 17:07

Puteti lua Viusid si fara prescriptie medicala, deoarece este un supliment alimentar care stimuleaza imunitatea organismului. Nu este foarte grav faptul ca aveti virusului Papiloma, insa avand in vedere ca sunt prezente tulpinile care pot determina cancer de col uterin atunci din aceasta cauza este recomandat sa efectuati controale medicale perioadice si testul Babes Papanicolau anual.

- 25 Ian 2015 15:22

Ma scuzati ca va deranjez din nou dar sotu meu nu trebuie sa ia ceva odata ce e boala cu transmitere sexuala? Ce ar putea lua si el? Nu are nici un simtom ! Va multumesc

- 25 Ian 2015 20:30

Daca sotul nu prezinta niciun simptom (ex veruci genitale) atunci ar putea sa urmeze tratamentul pentru stimularea imunitatii impotriva infectiilor virale cu preparatele pe care vi le-am mentionat.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde