suspect anorexie

Crina maria in 1 Dec 2014 19:19 Categorie Anorexia

Buna seara, am o întrebare , cumnata mea de 4ani nu mai mănâncă pui si oua, a ajuns cu timpul vegetariană,de 2 ani a ajuns sa ii fie scârbă de orice înseamnă carne si lactate , numai când se gândea vomita,acum cum mănâncă ceva vomita, aproape in fiecare zi si foarte mult. Credeți ca poate fi vorba de anorexie ?????

3 răspunsuri

- 1 Dec 2014 19:32

Buna seara,
A scazut foarte mult in greutate?
In afara de alimentele mentionate restul le mananca ( legume, fructe, supe, mancare gatita?
Varsaturile sunt dupa fiecare masa?

- 1 Dec 2014 19:40

Nu a pierdut in greutate, ea a ajuns sa ii se facă scârbă de aproape orice, de ex azi a vomat ce a mâncat dimineața , seara in general , acum 4 luni a născut cei de acolo i au băgat perfuzii cu fier pr ca nu are deloc, tot ce poate sa mănânce sunt roșiile , castraveți si supe făcute de ea, oare sa fie pe baza de stres,??? Dar asta se întâmpla de f mult timp 3-4ani,a ajuns sa ii fie scârbă de orice , nici l rest nu mai merge pt k ii este scârbă de tacâmurile de acolo , acasă l fell.  Sa consulte un psiholog????

- 2 Dec 2014 0:20

Pare a fi mai mult o problema psihica, decat anorexie. Ar fi indicat sa consulte in functie de severitatea simptomelor fie un psiholog sau un psihiatru, dar nu inainte de a efectua cateva investigatii pentru a stabili daca nu exista cumva o anumita boala care o determina sa refuze anumite alimente.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde