Strat adipos pe sani

Miss in 17 Feb 2015 14:57 Categorie Glandele mamare

Buna ziua,

Am o problema care ma supara destul de mult, desi pe unele fete le-ar bucura sau dau bani pentru a avea asa ceva........dar fiecare cu "piticii" lui. Sanii s-au marit destul demult, mai mult decat i-am avut in timpul sarcinii, unde am luat 24 kg in greutate, mai mult decat i-am avut pe timpul alaptarii. Acest lucru sa zic ca se intampla de cca 3-4 luni.
Ca sa fiu sigura ca nu este nimic grav, chiar daca fac eco la sani o data pe an, am fost si am facut una acum o luna. Dl. Dr. mi-a spus ca am 80% strat adipos si 20% glanda mamara si acest lucru se poate datora unei dereglari hormonale.
Puteti sa-mi spuneti ce pot face pentru a vedea de unde aceasta crestere si ce pot face sa revin la "formele" initiale. Oare asa raman cu ele de acum inainte?
Multumesc frumos pentru raspuns!

2 răspunsuri

- 17 Feb 2015 23:29

Buna ziua,
Ar fi indicat sa va adresat unui medic endocrinolog pentru un consult si dozari hormonale astfel incat sa se determine cauza acestui dezechilibru hormonal care a determinat  scaderea glandei mamare si cresterea tesutului adipos. Avand in vedere ca este grasime in exces atunci daca mai scadeti in greutate se vor micsora si sanii.

- 18 Feb 2015 12:18

Buna ziua,
 
Multumesc frumos pentru raspuns.
Am sa merg la un consult sa vedem exact de unde este problema.
Mentionez ca mai am de slabit cca 4 kg pentru a ajunge la greutatea dinaintea sarcinii.....si nu cred ca s-au depozitat pe sani :). Fetita are 1 an si 9 luni, nu o mai alaptez de la 7 luni si cresterea s-a intamplat acum cca 4 luni.....deci ceva este in neregula.
Ati mai avut/ auzot astfel de cazuri?
Multumesc frumos inca o data!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde