simptome scleroza multipla

betty70 in 3 Dec 2014 16:15 Categorie Neurologie

Buna ziua,am 44 ani, de cateva luni vizitez cand ortopedia cand neurologia si nimeni nu imi da un diagnostic clar, am dureri de cap continue, si la miscarea globilor oculari,la oftalmologie e totul ok, am fost, am ameteli, dureri mari de spate, la EEG mi a iesit crize epileptice partiale la hiperventilatie, la 3 EEG uri in 3 luni consecutiv, sub tratament cu levetiracetam si rivotril, am slabiciune musculara generalizata, cu tremuraturi vizibile la cel mai mic efort, nu pot sa mi tin capul aplecat sau intors intr o parte, pentru ca imi tremura rau de tot, mai ales daca ma aplec dupa ceva. Mi s a pus diagnostic de epilepsie, suspect Scleroza M, datorita amortelior din membre si reflexelor modificate,vii, Babinski prezent. Tocmai ce am facut un IRM cerebral si cervical care zice doar ca as avea rectitudinea coloanei cervicale si in rest totul normal, insa eu ma simt foarte rau mai ales datorita tremuraturilor si altor simptome cum ar fi amnezie, lipsa concentrare, pierdere echilibru, furnicaturi prin membre, am inceput sa scap lucrurile din maini tot mai des , chiar si scrisul mi s a deformat si incurc literele pe tastatura, vorbesc impiedicat si incurc cuvintele . Poate cineca sa mi dea un sfat? Poate un medic neurolog are rabdarea sa citeasca ce am scris....sunt foarte deprimata din cauza starii mele si am un servici care mi solicita mult atentia si indemanarea(cadru medical chirurgie veterinara). Va multumesc anticipat.

2 răspunsuri

- 3 Dec 2014 23:24

Buna ziua,
Simptomele pe care le prezentati Dvs. sunt sugestive pentru scleroza multipla, insa pentru a stabili acest diagnostic trebuie sa existe anumite modificari la nivel cerebral evidentiate prin examenul RMN. Pentru a obtine o parere avizata ar fi indicat sa consultati un alt medic neurolog pentru o a doua parere. Intotdeauna un diagnostic corect se stabileste pe baza examenului clinic al bolnavului si in functie de rezultatul analizelor si investigatiilor.

- 4 Dec 2014 10:28

Multumesc pentru raspuns, pe IRM a iesit doar rectitudinea coloanei cervicale....dar simptomele sunt prezente, voi consulta un alt medic neurolog. Precizez ca sunt din Hunedoara, poate imi sugerati pe cineva intr un spital universitar...Cluj, Tg Mures....etc....
O zi buna!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde