senzatie de ,,șoc,, la nivelul creierului urmata de o stare generala de pierdere a controlului

mundi in 7 Noi 2014 13:38 Categorie Neurologie

Buna ziua!

Am 47 de ani si de cateva luni am stari ciudate,ca si cand ,,ceva,, ma loveste brusc direct pe creier,urmeaza imediat o stare de rau in tot corpul,de lesin si panica,ameteli,slabiciune.
Astfel de stari au fost rare insa in ultima luna s-au inmultit (2...3 ori pe zi),Am fost la neurolog si a pus totul in seama hipertensiunii si a ciocurilor la coloana dar eu fac tratament contra tensiunii de mult (noliprel),mi-a recomandat Cavinton si Betahistin pe care le iau de aproape 2 saptamani fara nici un rezultat,rog sa-mi dati un sfat
Va multumesc

4 răspunsuri

- 8 Noi 2014 0:02

Buna ziua,
In urma consultului neurologic ati efectuat un CT (computer tomograf) sau RMN (rezonanta magnetica nucleara)?

- 8 Noi 2014 10:55

Semicercuri luminoase care parca pulseaza in zona globilor oculari,in campul vizual care imi afectau si inca imi afecteaza vederea (mai rar in ultima vreme)m-au determinat ca in 2009 sa fac si CT si RMN,ambele au fost ,,curate,, nimic neobisnuit la nivelul creierului,acum nu mi-au mai fost recomandate.

- 8 Noi 2014 23:50

Atunci este posibil ca din cauza ciocurilor de la coloana sa fie afectata circulatia catre creier si din acest motiv sa aveti smptomele pe care le descrieti. At putea incerca sa faceti recuperare medicala prin fizioterapie sau kinetoterapie.

- 9 Noi 2014 11:08

Vă mulțumesc pentru sfaturi

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde