senzatie de greata persistenta

samariteanu in 25 Ian 2015 16:06 Categorie Boli ale sistemului digestiv

Buna ziua! Am mancat luni la cineva pasta de peste cu bulion conservata la borcan stetilizat. Mai tarziu am avut o stare de greata fara voma sau alte sinptome, a doa zi mi a fost f rau, simteam noaptea ca greata aia ma sufoca.am analize recente ce arata ca nu am nicio hepatita,colesterol,glicemie mare sau alte minuni.stiu insa ca am o gastro duodenita intestinala veche,data de helycobacter care desi tratat tot revine.acum am o saptamana de cand orice as baga in gura ,fie si miez de paine cat o unghie, imi da greata, sufocare si de 3zile moles.ea.la si dureri mari de cap.nu am avut sau am diaree sau alte simptome deosebite.simt doar o stare usoara de agitatie digestiva si parca o acalmie prea mare in intestine, parca mi s a luat din motilitatea lor.nu am balonari,constipatii sau alte dureri de stomac decat cele uzuale.simt doar ca greata aia de ma sufoca parca mi vine din "suflet" sau cum se zice pope**sr de la libgurita,intre stomac si torace.sunt profesor,e sf de semestru si nu ma concentrez.cum as putea cand imi crapa capul, ma ameteste si am mereu stare de greata, desi nu am vomitat niciodata. Simt si cred ca asa si e pt ca mi s au mai intors fragmente de alimente,simt ca mancarea se opreste undeva in piept, in gat...sau ce o fi.r clar ca totul a pornit de la pestele ala, pt ca altceva m am mancat si a debutat brusc. N am avut niciodata asemenea simptome, nu stiu ce , ce sa iau.exclus sa merg la medic, repet, tocmai ce l consultasem recent si am analize impecabile si de curand l am stresat cu o viroza.o sa creada ca s ipohondra

1 răspuns

- 25 Ian 2015 20:22

Buna ziua,
Avand in vedere simptomele cel mai probabil va confruntati cu o diskinezie biliara din cauza preparatului pe baza de peste si un posibil reflux gastroesofagian.
Pentru a ameliora simptomele de obicei sunt recomandate medicamente precum: Bilichol cps x3/zi, No-spa 4-6 cp/zi, Metoclopramid 4-6 cp/zi in functie de senzatia de greata, Motilium 1cp x3/zi si un protector gastric precum Nexium, Controloc - 1/zi dimineata.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde