Disconfort piept

razvanheya512 in 8 Aug 2016 15:55 Categorie Diverse

Buna ziua!

Am 14 ani si lucrez regulat cu greutati de 4-6kg si fac exercitii cu extensorul pentru a imi dezvolta musculatura.

De aproximativ o saptamana am decis sa ma apuc si de flotari deoarece sunt necesare dezvoltarii musculaturii pieptului. Eu nu am facut flotari in mod serios niciodata. Efectiv, mai mult de 10 flotari odata la 1-2 luni nu am facut in viata mea.

Asa se face ca m-am apucat sa fac 50 de flotari intr-o zi in serii de cate 10, si asta cam pe seara.

Urmatoarea zi, am facut 30 dar cam cu chinuitelea. Cand sa ma pun in pat la culcare, am simtit o senzatie de discomfort/sensibilitate in partea stanga a abdomenului/pieptului. Mi-am zis ca urmatoare dimineata o sa treaca, dar nu a fost asa. Am simtit aceeasi senzatie ca si inainte sa ma culc.

Va imaginati ca m-am speriat sa nu am vreo problema cu inima asa ca am rugat-o pe bunica sa imi ia si mie tensiunea cu aparatul ei.

Rezultatul: tensiunea 12 cu 8 (din cate m-am documentat aceasta este tensiunea optima pentru o persoana sanatoasa) si pulsul 80.

Starea aceasta de discomfort/sensibilitate in partea stanga a abdomenului nu apare doar cand fac efort. Efectiv persista tot timpul, NON STOP! O am de vreo 4 zile.

Credeti ca este vorba de vreo febra musculara la piept sau ceva mult mai grav? Tin sa mentionez ca mereu am fost un copil sanatos si la varsta de 5 ani am fost operat de apendicita.

2 răspunsuri

- 8 Aug 2016 15:58

Si v-as ruga sa elaborati mai mult decat o recomandare de consult pentru ca nu as mai fi postat aceasta intrebare daca singurul raspuns pe care l-as primi ar fi 'Iti recomand o vizita la medicul de familie'.
Intr-adevar, m-as duce la un medic de familie dar sunt in vacanta in alt oras in acest moment.

- 8 Aug 2016 18:10

Buna ziua , 
In primul rind anunta parinti . 
Iar in al doilea rind ai anticipat corect : iti recomand un consult la un medic ! 
 
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde