Scurgere lichid alb la femei

Trandafirescu in 17 Noi 2014 0:35 Categorie Viata sexuala

Buna seara !

Am si eu o nelamurire , astazi i-a curs prietenei mele un lichid alb (fara miros) , am citit pe internet si am zis mai bine sa intreb eu personal si sa explic ce si cum. Ea a fost racita si a luat antibiotice iar noi in aceasta saptamana am inceput sa avem contact se*ual , fiindca i-a trecut menstruatia si am inceput neprotejat , ea s-a ras si probabil deaceea a avut si usoare mancarimi... Intrebarea mea este urmatoarea , lichidul a curs din cauza antibioticelor ? E posibil sa aiba vreo infectie ? In cazul unei boli doamne fereste mancarimile ar trebui sa fie interioare / sau pe aripioare unde creste parul pubian ?

Daca persista treaba o sa consulte un medic , eu mi-am intrebat mama si mi-a spus ca e posibil din cauza antibioticelor / infectie sau doamne fereste vreo boala.. Astept raspuns , multumesc !

7 răspunsuri

- 17 Noi 2014 0:37

Mentionez ca mancarimile au fost o singura data cand dupa terminarea actului sexual au venit parinti ei acasa neputand sa faca dus cateva ore (a stat cu mine in camera ca si cand nu s'ar fi intamplat nimic) , dupa ce a facut dus mancarimile au disparut . (mancarimile erau in zona "aripioarelor") . Va multumesc !

- 17 Noi 2014 0:56

Buna seara,
Secretia are un aspect branzos sau alb laptos?
Ejacularea s-a produs in interiorul vaginului sau in exterior?
Dupa contactul sexual secretia a persistat?

- 17 Noi 2014 22:19

Secretia este branzoasa , ejacularea s-a produs in exterior iar secretia a aparut de vreo 2 zile.

- 18 Noi 2014 11:32

Atunci cel mai probabil este o infectie vaginala fungica (candida albicans) care a aparut in urma tratamentului medicamentos cu antibiotice. Va recomand sa mearga la medicul ginecolog pentru un consult si tratamentul corespunzator al infectiei.

- 18 Noi 2014 12:59

Va multumesc pentru tot , o sa apelez de fiecare data la dvs. .

- 18 Noi 2014 21:30

Se pare ca s-a luat si la mine , se transmite din cate am citti si mi-au aparut cateva pete albicioase pe cap + usoare mancarimi   , aveti idee ce crema pot cumpara ?  Vineri plec din tara nu am timp sa merg la un medic si nici nu prea stiu un medic bun ca sa zic asa ... Multumesc si scuze daca deranjez .. 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde