Sarcină posibilă

Madalina Alexandra in 20 Ian 2015 6:08 Categorie Sarcina

Bună ziua! Acum fix o lună am avut un contact se*ual neprotejat cu prietenul meu. In urma acestui fapt am fost foarte bine din punct de vedere al sanatatii. Cand a venit timpul menstruatiei, aceasta nu si-a mai facut simtita prezenta. Au trecut 20 de zile de cand trebuia sa imi vina. Vreau sa mentionez ca nu am niciunul dintre simptomele unei sarcini, doar intarzierea menstruatiei, de atunci nu am mai avut contact se*ual, vreau sa mai precizez ca prietenul meu este absolut sigur ca a fost precaut. Vreau sa intreb daca este posibila o sarcina in cazul asta. Va rog fr5umos, am nevoie de aceasta informatie! Multumesc anticipat!

1 răspuns

- 20 Ian 2015 8:27

Buna ziua,
In urma oricarui contact sexual neprotejat exista posibilitatea de ramane insarcinata. Va recomand sa efectuati un test de sarcina pentru a stabili daca intarzierea menstruatiei este din cauza unei sarcini. Daca testul este negativ atunci va recomand sa consultati un medic ginecolog, eventual si un medic endocrinolog pentru a determina motivul intarzierii menstruatiei.
In primele saptamani de sarcina nu sunt prezente simptomele caracteristice, iar unele gravide nu au absolut nici un simptom pana in momentul cand simt ca misca copilul in burta (18-22 saptamani de sarcina).

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde