Sarcina?

Marina in 27 Apr 2015 18:43 Categorie Viata sexuala

Buna ,am 17 in urma cu 2 saptamâni am avut rație se*uală cu prietenul meu ,nu am facut-o protejat prima data dar am fost atenți si nu a eja**lat înăutru ci afara suntem siguri de asta .Cu toate astea imi întârzie ciclul trebuia in perioada 16-20 iar nici acum nu mi-a venit,am intrat pe site am citit simptomele pentru a rămâne însărcinată si nu le am ,am senzația ca imi vine ma apasă pe burta in jos ca si cand ar veni dar nu vine.Am efectuat si un test de sarcina dr a ieșit negativ.Se poate sa fiu însărcinată sau sa mai astept ?Acum mi-au ieșit si coșuri pe fata si aceeași senzație ca imi vine ciclul dar nu se întâmpla nimic.Ce sa fac?

1 răspuns

- 27 Apr 2015 23:09

Buna ziua,
In urma oricarui contact sexual neprotejat exista riscul de a ramane insarcinata, chiar daca ejacularea se produce in exterior. Ar fi indicat sa luati in considerare folosirea unei metode de contraceptie in primul rand pentru a preveni o sarcina nedorita si apoi pentru a va proteja de bolile cu transmitere sexuala (chlamydia, gonoree, sifilis, s.a).
Deocamdata este mult prea devreme pentru a efectua un test de sarcina si exista posibilitatea de rezultate fals negative. Repetati testul peste aproximativ 1 saptamana sau consultati un medic ginecolog pentru a stabili cauza absentei menstruatiei.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde