Sanse sarcina

fifi in 14 Sep 2016 19:51 Categorie Sarcina

Buna seara,

In urma unei ecografii abdominale facuta pe 9 Septembrie mi s-a spus ca ovulasem pe data de 8 (intr-adevar pe 8 seara am simtit dureri in zona ovarului stang).
Pe data de 9 (ora 23) si 11(ora 11 ziua) Septembrie am avut contacte neprotejate cu sotul meu. Pe 9 seara dupa ce a eja**lat am asteptat aproximativ 3 4 minute pana sa ma ridic din pat, iar pe 11 mult mai putin, in plus pe 11 m-am spalat cu degetul intravag**al pt cateva secunde.
Ultima menstruatie a fost pe 29 August, ante penultima pe 1 August si in Iulie mi-a venit pe 6 (la 25 de zile), in rest menstra vine la 28-29 de zile si ma tine maxim 6 zile.
Azi este ziua 5 de la conceptie, luan in considerare primul act se*ual neprotejat si am observat ca de ieri am dureri de ovare (ca cele dinainte de menstruatie), sanii sunt tensionati, mariti si durerosi (la fel, acest simptom apare si inainte de menstruatie) si o usoara stare de ameteala.
Ma intereseaza sa stiu daca sunt sanse de fertilizare a ovulului in perioada in care am avut contactele neprotejate si daca simptomele descrise pot fi puse pe seama unei eventuale fecundari.
Multumesc.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde