Sangerari

MaiaMaiuta in 9 Feb 2015 12:40 Categorie Boli genitale feminine

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Mama mea se plange ca merge la toaleta cu sange.De fiecare data acelasi lucru.Are stari de oboseala si de ameteala.....Plus ca nu ia deloc in greutate.A fost la un doctor mai demult,dar nu mai stiu ce diagnostic i-a fost administrat.Este o boala grava, se poate trata....P.S: mama are probleme cu inima si nu are voie anestezie deoarece este alergica.Multumesc!

5 răspunsuri

- 9 Feb 2015 14:25

Buna ziua,
Sangerarea este prezenta atunci elimina urina sau materiile fecale?

- 10 Feb 2015 8:48

atunci cand elimina urina....

- 10 Feb 2015 21:56

Atunci sa mearga de urgenta la medic nefrolog si/sau urolog. Prezenta de sange vizibil (macroscpic) in urina este un motiv de ingrijorare si poate ascunde afectiuni grave precum tumori la nivelul rinichiului sau vezicii urinare. In acelasi timp mai poate aparea in contextul unei infectii daca sunt prezente simptome urinare precum durere la urinare, urina urat mirositoare, mictiuni frecvente. Indiferent de cauza trebuie stabilit diagnosticul corect pentru a primi un tratament corespunzator.

- 11 Feb 2015 9:08

Am inteles, dar am inteles ca netratata poate duce la deces. Este adevarat?

- 11 Feb 2015 20:57

Depinde de cauza. Daca este doar o infectie atunci se trateaza fara nicio problema cu antibiotice. Trebuie efectuate investigatii pentru a stabili diagnosticul corect.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde