Sangerare nazala

George in 14 Ian 2015 17:28 Categorie Diverse

Buna ziua.
Va rog aveti amabilitatea sa imi spuneti,daca se poate ,despre ce problema ar putea fi vorba daca prezint urmatorul simptom.
A inceput sa imi curga sange pe nara dreapta in urma unui efort,nu foarte mare.M-am aplecat sa ridic ceva,nu foarte greu si in clipa urmatoare a inceput sa picure sange.Este prima data cand se intampla.Am varsta de 52 de ani,sunt activ si mentionez ca beau cam 3-4 cesti de cafea zilnic.
Multumesc.Cu respect.

3 răspunsuri

- 14 Ian 2015 18:15

Buna ziua,
In primul rand trebuie sa consultati medicul de familie pentru a va masura tensiunea arteriala. Atunci cand presiunea sangelui din vase este crescuta pot aparea hemoragii la nivelul nasului, urechilor. Apoi daca valorile tensionale sunt normale ar fi indicat sa consultati un medic ORL-ist pentru a determina daca exista o fragilitate capilara din cauza careia a aparut hemoragia.

- 14 Ian 2015 20:00

Multumesc foarte mult stimata doamna Diana.
Chiar acum cand vorbesc cu d-voastra am reusit sa opresc a doua hemoragie.Ainceput in timp ce discutam cu un coleg.Cred ca trebuie sa renunt complet la cafea.Sper sa nu se intample la noapte nimic.Daca se repeta si maine,voi merge la doctor.Sa vedem unde ,sunt in Ghana.
Cu respect.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde