Sangerare dupa contact se*ual, decalotare incompleta

Alin_Ser in 19 Dec 2014 13:41 Categorie Boli genitale masculine

Buna ziua!Ma numesc Alin, si am 25 de ani. Am sii eu o intrebare. Am o prietena si intrtinem relaii se*uale, La inceput a fost bine, si cu celalte fete cu care am intreinut relatii a fost ok, dar acum cu 2 luni in urma, m-am fora mai tare si a inceput sa imi curga sange. dupaia am facut o pauza de 2 saptamani si dupacea mi s-a intamplat din nou... si dupa o saptamana la fel... stiu ca atunci cand am fost mic am fost internat intr-un spital cu alte probleme si au vrut sa ma opereze de fimoza, dar din nu stiu ce cauza doctorii au considerat ca nu e nevoie sa mai fiu operat. Eu cand am intretinut relatii se*uale prima data nu mi s-a rupt nimic, si nu a curs nici o picatura de sange. Va rog frumos daca imi puei zice la ce medic pot sa contactez, si ce as putea sa am!
Va multumesc !!!

2 răspunsuri

- 19 Dec 2014 19:59

Buna ziua,
Va recomand sa consultati un medic urolog pentru a stabili daca decalotarea nu este completa si din acest motiv apare sangerarea.

- 27 Dec 2014 20:37

Va multumesc D-na Doctor. Cred ca ii ce ati spus dvs. Si se poate rezolva prin operatie? Si care ar fi perioada de vindecare? o sa rebuiasca sa stau internat, sau ceva? Va multumesc mult

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde