Sange in vasul de toaleta

cristinacristina in 22 Dec 2014 12:09 Categorie Diverse

Buna ziua. Sotul meu in varsta de 57 de ani a observat in vasul de toaleta sange rosu aprins , curat , de marimea unei monezi , nediluat in apa. Acesta nu a urinat , ci doar a incercat sa faca scaunul (nu s-a finalizat procesul) . Mentionez ca a fost diagnosticat in urma cu ceva timp cu hemoroizi interni . Poate sa fie aceasta cauza petei de sange din vasul de toaleta sau poate sa fie ceva la nivelul pe**sului?

2 răspunsuri

- 22 Dec 2014 17:02

Buna ziua,
Sangerarea poate sa apara din cauza hemoroizilor, insa aceasta afectiune de obicei este insotita de durere si de senzatie de usturime.
Va recomand sa consulte sotul o medic gastroenterolog sau de medicina interna pentru a stabili daca intr-adevar exista o boala hemoroidala sau daca sunt prezente si alte simptome ( scadere in greutate, scaune cu aspect ingustat, perioade de diaree alternate cu perioade de constipatie) atunci se poate suspecta si o tumora situata la nivel anal. Avand in vedere cantitatea destul de mare de sange si de culoare rosu aprins tind sa cred ca este posibil sa fie din cauza hemoroizilor, insa trebuie o consultatie pentru confirmarea diagnosticului si tratament corespunzator (ex Hemorzon, Proctoglyvenol eventual asociat cu tratamentul oral cu Detralex)

- 22 Dec 2014 17:20

Va multumesc frumos pentru raspuns ! O seara placuta !

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde