ruptura de tendon

Andreea Iza in 30 Mar 2015 20:00 Categorie Ortopedie

Buna seara! Acum cateva zile matusa mea a acuzat dureri la nivelul genunchiului drept iar coapsa era tare si usor rosie, ea are si varice si initial a crezut ca aceasta este cauza durerii dar astazi a mers la urgente si cei de acolo i-au spus ca are ruptura de tendon si i-au pus piciorul in ghips.
ea este in Cipru si nu stie prea bine care e treaba cu spitalele de acolo, vreau sa va intreb daca trebuie sa consulte un ortoped sau este de ajuns ce i s-a dat...doctorii de acolo i.au facut o injectie inainte de a.i pune ghipsul si i.au recomandat niste pastile dar nu el stiu numele...ce poate face pentru a se recupera ? poate merge la sala? mentionez ca are 43 de ani

1 răspuns

- 30 Mar 2015 21:50

Buna seara,
Din pacate informatiile medicale pe care mi le-ati oferit sunt inexacte ( lipseste un diagnostic complet, lipsesc rezultatele investigatiilor efectuate, nu puteti mentiona tratamentul recomandat) astfel incat nu am cum sa va ofer o parere corecta despre cum trebuie procedat in aceste conditii. Aceste informatii le puteti obtine doar de la medicul care a consultat-o si cunoaste toate detaliile cazului.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde