RMN tumora organe genitale

CRISTINA CATRINA in 19 Dec 2014 18:06 Categorie Cancer

Buna ziua,
Am 47 de ani si am fost diagnosticata cu tumora organelor genitale, mi s-a facut histerectomie totala. In cursul interventiei chirurgicale s-a depistat o alta tumora pe vezica urinara care a fost si ea indepatata.
LA CAT TIMP DE LA INTERVENTIA CHIRURGICALA POT FACE RMN ?

2 răspunsuri

- 19 Dec 2014 20:06

Buna ziua,
Tumorile indepartate au fost benigne sau maligne (cancer)? Supravegherea imagistica dupa interventia chirurgicala prin intermediul RMN-ului  se face la intervale regulate de timp, iar acest lucru acest stabilit de catre medicul care va are in evidenta. De obicei aceste investigatii se fac la interval de 3 sau 6 luni in functie de tipul tumorii si de stadiul bolii.

- 27 Dec 2014 9:53

Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns.
Raportul de analize histopatologice a aratat o displazie severa, hiperplazie endometriala cu atipii (medicul mi-a explicat ca a fost un stadiu incipient al bolii, cam stadiul zero spre unu al cancerului). Problema este ca din tumora vezicii urinare nu s-a anlizat nici o celula, chirurgul a fost foarte mirat cand au venit rezultatele, pentru ca pe acelea le astepta cel mai mult si nu existau (acea tumora a fost descoperita in timpul interventiei chirurgicale de histerectomie, de ea nu stiam nimic inainte). De aceea a recomandat un RMN la trei luni de la operatie.
Sarbatori fericite !

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde