riscuri se* scat – Coprofilia sau scatofilia

Dannnn in 10 Dec 2014 8:05 Categorie Boli cu transmitere sexuala

Buna ziua ! Ma numesc Dan, in varsta de 21 ani ! Orientarea mea se*uala este gay ! Da, sunt gay pasiv ! Prietenul meu, (doar activ, byse*ual, are relatii si cu persoane de se* feminin), de curand mi-a propus ceva si imi doresc o consultatie medicala in acest sens !
Imi este rusine, dar este o fantezie de a lui, mi-a propus in ultimul timp sa facem se* scat (adica eu sa stau cu gura deschisa, si el sa isi faca nevoile in ea. Nu imi este rusine, insa imi este teama doar din punct de vedere medical)
Ce risc daca ii mananc excrementele?
Ma pot imbolnavi daca le inghit?
Am observat ca sunteti un site respectabil, si imi doresc strict un raspuns din punct de vedere medical, daca se poate. Va multumesc frumos !

1 răspuns

- 10 Dec 2014 14:35

Buna ziua,
Coprofilia sau scatofilia reprezinta placerea sexuala sau atracția pentru excremente, insa aceasta activitate sexuala poate fi foarte periculoasa. Regulile de siguranta ale sexului scat presupun sa aveti o igiena riguroasa dupa ce folositi materiile fecale pentru a obtine placere si excrementele nu trebuie sub nicio forma sa fie ingerate sau sa intre in contract cu cavitatea bucala. Persoanele coprofile care prezinta coprofagie in urma jocului sexual cu materiile fecale vor dori si sa ingere excrementele, insa este dorinta lor proprie si nu a celui care elimina materiile fecale. Partenerul Dvs. sexual daca simte placere prin a elimina materiile fecale pe Dvs. atunci o va simti si daca este doar pe corp, nu trebuie obligatoriu in gura. 
In materiile fecale se pot gasi bacterii periculoase precum Shigella, Campylobacter, Salmonella si E.coli, care pot determina forme severe de enterocolita (diaree acuta). In plus exista un risc crescut de a se transmite boli parazitare (amoebiaza, giardioza si alti paraziti care sunt prezenti in fecale).
Printre bolile infectioase se mai numara si Hepatita A sau E ambele avand o transmitere prin materiile fecale.
Din punct de vedere medical riscurile depasesc beneficiile, iar daca aceasta practica nu va provoaca o placere atunci regulile acestui joc sexual trebuie stabilite de la inceput pentru a va putea proteja de bolile ce se transmit prin materiile fecale.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde