Respiratie greoaie si balonare

doina05 in 3 Oct 2015 15:33 Categorie Diverse

Buna ziua.Cand mananc si nu numai trag aer f greu si sunt balonata mai mereu.Mentionez ca casc f des ca sa pot respira bine.Mentionez ca nu tot timpul mi se intampla asta.Am perioade!ASTEPT UN RASPUNS UNDE SA MERG!

5 răspunsuri

- 3 Oct 2015 17:55

Buna ziua ,
As avea nevoie de cateva amanunte :
-Ce varsta aveti ?
- Inaltime si greutate ? Modificari recente in greutate?
- De cat timp se intimpla acesta ? 
- Spuneti ca este o anumita periodicitate , respective , sunt perioade bune si mai putin bune ?
- Ati observant ce provoaca / amelioreaza  : respective alimente sau stare de stress de ex. ?
 

- 4 Oct 2015 9:55

Am 25 de ani,62 kg,166.Cum v-am mai spus,senzatiile astea nu le am mereu.De ex,le-am mai avut acum 1 luna,m-a tinut vreo 2-3 saptamani,am tinut un regim de stomac,mi-au trecut,acum m-a luat iar.Cand mananc incep sa oftez in timp ce mestec mancarea si chiar dupa ce mananc,respir greu si simt ca nu pot trage  aer pana la capat!.Deci nu e neaparat numai cand mananc.Si inca o chestie,casc des ca sa pot trage aer in piep.Nu stiu daca e de la stomac sau de la altceva.La inima nu am nimic,la plamani la fel,deoarece am fost la doctor si mi-a zis ca e ok.Mentionez ca in urma cu 2 ani,am suferit o depresie,am luat tratament mi-a trecut.Ma gandesc eu ca daca toate astea ar fi pe sistem nervos nu ar trebui sa ma tine zile in sir!Va rog ajutati-ma cu un sfat,indrumare!Va multumesc!

- 4 Oct 2015 10:05

Stare de stres nu cred ca as avea de ce sa am.Viata mea in momentul defata e ok.Ieri cand m-a luat o stare de genul,eram la servici si deodata am inceput sa nu mai pot trage aer bine,eram f balonata,efectiv nu mai puteam trage aer mai deloc.,...m-am dus la farmacie si am cerut ceva de balonare,mi-a dat ceva pt secretie biliara o cutie verde,mi-a zis sa iau doua pastile si tin sa spus ca m-am mai desumflat si am inceput sa respir mai bine!Si mai mentionez ca mai am momente cand ma mai doare stomacul,dar nu e ceva asa persistent!!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece e foarte inconfortabila senzatia.Multumesc!

- 4 Oct 2015 15:23

Online ul are limitele lui !
E probabil un "amestec " de organic si functional .
Avind in vedere varsta dv tanara si faptul ca la "cutia verde " reactioneati bine , senzatia e ca  functionalul e mai mare decat organicul .
Incercati in afara de medicamente ( pe care ar fi bine sa le luati la indicatia unui medic ) poate la un psihoterapeut care sa va ajute sa "luminati " zonele mai putin " evidente " . Cine stie ?

- 4 Oct 2015 20:42

Sa inteleg ca totul pleaca de la creier!Ok.Multumesc frumos pt raspuns!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde