regenerarea parului

Andreea Iza in 4 Mar 2015 17:45 Categorie Probleme ale parului

Buna ziua! in urma cu ceva timp am avut mari probleme cu caderea parului, am facut tot felul de masti si am folosit cateva produse de la Gerovital iar acum nu imi mai cade asa rau, doar cateva fire la pieptanat. Vreau sa stiu daca parul care a cazut se va regenera si cum il pot ajuta sa creasca mai repede si sa fie mai sanatos pentru ca eu am parul uscat si am folosit masti si sampoane pentru par uscat dar fara niciun rezultat.

1 răspuns

- 4 Mar 2015 22:50

Buna ziua,
Puteti sa folositi spray Hairgrow 2% - (8 puff-uri) de doua ori pe zi  administrare zilnica timp de patru luni
  si sa luati VITAMINE PENTRU PAR - 1cp/zi timp de 2 luni. Daca nu gasiti vitaminele atunci - vitamina A 5000 UI 1 cp/zi 20 de zile/luna timp de 3 luni, apoi 3 luni pauza, apoi inca 3 luni de tratament, vitamina E 1 cp/zi identic cu vitamina A
In cazul in care treceti printr-o perioada mai stresanta si datorita acesteia a aparut si caderea parului atunci va recomand sa luati si Magne B6. Ar fi indicat sa consultati si un medic endocrinolog pentru a exclude prezenta unei afectiuni tiroidiene care ar putea determina caderea parului.
In plus 1 data pe saptamana puneti-va o masca de par  din urmatorul amestec: galbenus de ou + ulei de ricin + ulei de masline + vitamina A uleioasa.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde