Simptom HIV

mihhay in 15 Oct 2015 13:47 Categorie Diverse

Buna ziua!
O sa relatez aici ceea ce consider eu ca mi-ar fi influentat actualele simptome.
Pe data de 10 septembrie am avut un contact se*ual protejat (prezervativul a fost folosit corect, nu s-a rupt, a fost schimbat intre numere) cu o fata care practica acest tip de relatii cu mai multi barbati.
La o luna dupa acest tip de contact (11 octombrie), de dimineata a inceput sa ma doara gatul. Am luat o pastila de Decasept pentru a ameliora durerea.
Spre seara a inceput sa imi curga si nasul si parca si o stare usor febrila (nu am masurat temperatura.. dar cred ca era cam 38). Am dizolvat intr-o cana cu apa un pliculet de Coldrex MaxGrip si am luat inca un Decasept. A doua zi am luat dimineata si seara cate un Coldrex si un decasept. Durerea in gat si senzatia de febra aproape disparusera complet dar am luat si in a treia zi aceleasi medicamente.
A patra zi am luat doar 2 tablete de Decasept.
A cincea zi nu am mai luat nimic deoarece ma simteam bine... Doar nasul imi curgea, dar nimic in rest. De dimineata totusi am avut o senzatie usoara de greata. Seara am fost la sala. Acolo probabil din cauza efortului sau ca nu mancasem mancare gatita (am mancat niste pernite cu crema de ciocolata) am vomitat tot dar cam dupa 40 de minute de efort. Mentionez ca pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva, chiar daca nu mancam prea bine inainte de sala. Am mancat seara niste paine cu branza si pe la ora 1.00 am vomitat din nou tot ce mancasem. Acum am o senzatie usoara de greata si nu am mancat nimic pentru ca imi e frica sa nu dau din nou tot afara.
Stiu ca suna prosteste.. dar ar putea fi cumva infectie cu HIV? Am inteles ca acest se poate pozitiva abia dupa 3 luni.. deci ar fi prea devreme sa fac testul.
Nu am mai avut niciodata aceste simptome si imi e frica de faptul ca ar putea sa fie o legatura una cu alta. Ce ma sfatuiti?

1 răspuns

- 15 Oct 2015 16:33

Am raspuns ieri la problma cu investigatiile ptr. HIV si " fereastra imunologica " .
Pentru linistea dv mergeti la un consult la un infectionist care va v - a putea da date mai exacte .
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde