Putin ajutor, umpic de speranta

avatar08 in 8 Feb 2015 1:42 Categorie Avort

Buna Seara! Iubita mea a avut un copil pe trompa uterina, la sfatul medicului a aflat ca copilul nu o sa traiasca, si a facut avort....recent am aflat de la fostul ei si tatal copilui avortat ca doctorul a spus ca ea nu poate sa fac alt copil.....Avand in vedere ca nu suntem intr-un oras modern si ca nu avem cei mai experti doctori care sunt sansel ca doctorul sa fi gresit diagnosticul, si daca in urma avortului uterul a suferit leziuni, in cat timp poate sa se refaca si sa fie din nou fertil pentru a putea purta o noua sarcina ,dorita de data asta!

1 răspuns

- 8 Feb 2015 9:46

Buna ziua,
Posibilitatea de a avea copii depinde in primul rand de felul cum a fost tratata sarcina extrauterina. De obicei sarcina care se dezvolta in afara uterului (extrauterina) poate sa apara oriunde pe traiectul trompei uterine (tubul care conecteaza ovarul de uter), iar tratamentul chirurgical presupune indepartarea trompei si a ovarului respectiv. In cazul mai severe cand apare hemoragia medicul ginecolog poate interveni chirurgical pentru a efectua o histerectomie (scoterea uterului). In primul caz cand se indeparteaza doar anexa ovarului ulterior mai exista posibilitatea de a ramane insarcinata. In schimb cand se indeparteaza tot uterul (histerectomie) dupa aceasta interventie nu mai exista posibilitatea unei sarcini.
Daca aveti documentele - biletul de iesire din spital si puteti sa imi transmiteti exact aceste informatii atunci va pot explica daca mai poate sau nu ramane insarcinata.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde