Puls diminuat si anxietate

sbianu in 30 Mar 2016 12:29 Categorie Depresia

Buna ziua.
Sunt intr-o mica dilema, si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta.
Am 26 de ani, si am pulsul diminuat tot timpul(calma 35-40, uneori 50, iar la efort fizic mare - alergat pe distante lungi, nu trece niciodata de 110). Tensiune e de obicei 10 cu 5. Pentru asta am incercat sa beau ceai verde sau cafea cat mai des in cursul diminetii, pentru a provoca un puls mai ridicat.
Pe de alta parte, am predispozitii de anxietate si insomnie, si ma vad destul de des in nevoia de a utiliza ceaiuri calmante inainte de culcare pentru a putea ma odihni. De asemeni, fac sport foarte des - 4-5 ori pe saptamana.
As vrea sa stiu daca aveti recomandari pentru ce ar trebui sa fac.
Tin sa mentionez ca am consultat medici generalisti acum cativa ani, dar ca mi-au spus ca nu trebuie sa imi fac griji. Si acum un an am urmat un tratament homeopat cu Natrium Muriaticum pentru 3 luni ce a ajutat la calmarea anxietatii, dar la nu mult timp de la incetarea tratamentului, aceasta a revenit, si starea de oboseala de asemeni.
Va multumesc!

1 răspuns

- 31 Mar 2016 8:31

Buna dimineata , 
Elementele pe care le dati despre puls si tensiune in repaus si efort imi sugereaza cam asa : 
- mai in gluma dar mai  ales in serios sunteti foarte , chiar foarte  bine , antrenata , alergarea de anduranta e facila ptr. dv. Daca nu e asa , atunci consultati un cardiolog. 
- in priviinta anxietati si insomniei e bine sa consultati un psiholog , poate ajuta . Ceaiurile sunt ok , trat. homeopat deasemenea . 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde