Probleme menstruatie dupa escapelle

daria96 in 2 Noi 2014 17:19 Categorie Viata sexuala

Buna ziua! Am si eu o problema. Acum o saptamana mi-am inceput viata se*uala (neprotejat). Am luat pilula de-a doua zi- escapelle, chiar daca nu a eja**lat intravag**al.
Acum, menstruatia mi-a venit la timp, insa am observat o oarecare schimbare. Pana sa se intample toate acestea, aveam o menstruatie oarecum mai densa (coagulata), iar acum este cu mult mai lichida. Sa fie oare din cauza pastilei escapelle sau din cauza ca mi-am inceput viata se*uala? Pentru ca banuiesc ca daca eram insarcinata nu-mi mai venea menstruatia...
Multumesc anticipat pentru raspuns, o zi buna!

1 răspuns

- 2 Noi 2014 20:49

Buna ziua,
In primul rand in momentul in care va hotarati sa va incepeti viata sexuala ar trebui sa aveti in vedere si o anumita metoda de contraceptie. Medicamentele precum Escapelle se pot folosi doar o singura data pe an si doar in cazurile de urgenta ( ex s-a rupt prezervativul). Este posibil ca administrarea de Escapelle datorita continutului de hormoni sa fi modificat aspectul menstruatiei. Chiar daca ati avut dupa contactul sexual menstruatie tot ar fi indicat sa efectuati si un test de sarcina la 3-4 saptamani de la contactul sexual pentru a exclude o sarcina. Contraceptia de urgenta nu este sigura 100%.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde