Prevenire sarcina, postinor2

Elenamaria in 1 Ian 2015 4:04 Categorie Viata sexuala

Ultima menstruatie a fost pe 11decembrie . Am un ciclu regulat. Pedata de 21 decembrie la ora 5 dimineata am avut contact se*ual neprotejat , el a eja**lat in interior. Am luat postinor 2 prima pastila in aceea zi la 4-5 pranz iar a doua la 12h de la prima. Dupa o saptamana , am inceput sa am o sensibilitate si durere in mameloane. Este prima oara cand iau pastila de a2a zi. Curand trebuie sa-mi vina si menstruatia,dupa calculele mele pe 7-8. Sa fie o posibila sarcina? Sau efecte dupa pastila? Sau ca se apropie cm? Va rog , vreau un sfat ! Va multumesc

1 răspuns

- 1 Ian 2015 22:31

Buna ziua,
Contraceptia de urgenta a fost administrata corect si in principiu o eventuala sarcina nedorita a fost prevenita. Cel mai probabil simptomele pe care le prezentati sunt din cauza medicamentului, deoarece acest preparat contine hormoni sexuali si poate determina un dezechilibru hormonal.
Va recomand pe viitor sa aveti contacte sexuale protejate si sa efectuati un test de sarcina la 3-4 saptamani de la contactul sexual neprotejat sau la o saptamana dupa in cazul in care intarzier menstruatia.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde