Poate fi infectie urinara?

lorredanna27 in 21 Apr 2015 3:13 Categorie Infectia urinara

Buna seara!Va rog sa ma lamuriti dvs, daca puteti sa-mi spuneti dupa simptome, ce as putea avea.. De azi dupamasa am o senzatie continua sa urinez si cand o fac,fac cate putin si ma ustura. Problema mea este ca imi apare si sange de culoare rozie ,dar,doar cand urinez..precizez faptul ca acum 7 luni am avut operatie de cezariana,si doar atunci am vazut asa culoare cand am urinat.
Se poate sa fie doar o infectie urinara,sau sa ma ingrijorez mai tare si sa ma duc la un consult ginecologic?Are legatura cu faptul ca ma doare de fiecare data cand am relatii se*uale? Se poate sa fie o rana?
Va multumesc!

1 răspuns

- 21 Apr 2015 12:25

Buna ziua,
Va recomand sa consultati in primul rand medicul ginecolog pentru a stabili cauza dureri in timpul actului sexual si pentru a stabili daca exista vreo afectiune care ar putea determina aceste simptome apoi ar fi indicat sa efectuati un sumar de urina si o urocultura pentru a determina daca este prezenta o infectie urinara. Pana ajungeti la medic si efectuati analizele de laborator puteti luat Urinal Akut pentru a ameliora simptomele urinare.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde