Pete rosii pe capul pe**sului

Cosmin. in 20 Aug 2014 9:49 Categorie Boli genitale masculine

Buna ziua, de o perioada ma confrumt cu o problema. Mi-au aparut cateva pete rosii pe capul pe**sului. Intr-un timp apareau si dispareau singure. Acum de cateva zile au ramas, doar isi mai schimba din culoare (rosu inchis sau rosu deschis)...uneori prezinta mancarimi usoare, fara scurgeri sau dureri...ce tratament as putea folosi sau ce doctor ar trebui sa ma vada?
Multumesc

4 răspunsuri

- 20 Aug 2014 10:31

Buna ziua,
Este posibil sa fie o infectie candidozica la nivelul glandului penisului. Pentru diagnosticul de certitudine trebuie sa va adresati unui medic dermatolog sau urolog. De obicei aceste tip de infectii se tratateaza cu creme precum Clotrimazol, Canesten.

- 20 Aug 2014 10:51

Multumesc mult, o sa incerc un tratament cu una din cremele mentionate de d-voastra. Daca nu trece o sa merg la doctor. As ma avea o intrebare. De  aproximativ 2 luni intretin relatii sexuale regulate cu prietena mea. Ea nu s-a plans sau nu a acuzat nici un fel de problema. Zicea ca a luat ceva medicament "anti ciuperca" pentru ca face un tratament cu antiniotice. Poate fi asta motivul pentru care ea nu a contactat boala, daca e vreo boala?

- 20 Aug 2014 10:56

Atunci daca si partenera a luat tratament antimicotic (anti-ciuperca) mai mult ca sigur este vorba de o candidoza. In general trebuie tratat ambii parteneri cu Fluconazol 150 mg in doza unica ( 1 singura pastila) + crema pentru barbati sau ovule pentru femei.

- 20 Aug 2014 11:00

Ok, multumesc mult

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde