Pastila de a doua zi OSTINOR 2

AndreeaAlina17 in 23 Oct 2014 22:38 Categorie Contraceptie

Buna seara. Am o mare nelămurire,sambata seara pe la ora 23 am avut un contact se*ual neprotejat.Luni dimineata pe la ora 9:00 am luat prima pastila de urgenta POSTINOR 2,iar cea dea doua dupa cele 12 ore si nu am avut niciun fel de problema,credeți ca este posibil sa fiu însărcinată? :-)

1 răspuns

- 23 Oct 2014 22:54

Buna seara,
Dupa un avort in decursul acestui an si o administrare de Escapelle in continuare aveti contacte sexuale neprotejate???
Banuiesc ca ati citit deja pe internet ca medicatia contraceptiva de urgenta se poate administra o singura data pe an. In acest ritm o sa va distrugeti organismul din punct de vedere hormonal, iar mai tarziu cand veti dori copii o sa va rugati de medici sa faca minuni pentru  ramane insarcinata.
Va recomand sa consultati un medic ginecolog pentru a va recomanda anticonceptionale cu scopul de a preveni sarcinile nedorite si pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii. Anticonceptionalele sau prezervativele sunt mult mai ieftine si sanatoase decat Escapelle/ Postinor + avort.
In principiu medicatia a fost administrata corect si ar trebui sa previna o sarcina, insa pentru siguranta ar trebui sa efectuati un test de sarcina la 3-4 saptamani de la contactul sexual sau la o saptamana dupa in cazul in care va intarzie menstruatia.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde