operatie la sani tumoare maligna

brieelena in 24 Oct 2014 20:47 Categorie Cancer

Buna ziua!
O prietena de familie a fost operata la san dupa ce a fost depistata cu tumoare maligna. Dupa un an de la operatie a inceput sa curga din san un lichid alb-galbui si nimeni nu a putut sa-i explice de ce are aceasta scurgere. va rog frumos sa-mi raspundeti daca ati mai intalnit astfel de problema.
multumesc mult

2 răspunsuri

- 24 Oct 2014 22:42

Buna ziua,
Din pacate informatiile furnizate de Dvs. sunt incomplete si fara a contine detalii despre stadiu cancerului, tipul interventiei chirurgicale, daca a urmat chimiterapie, radioterapie.... s.a.m.d
Sunt foarte multe motive care pot sa contribuie la aparitia acestei secretii printre care se numara desigur infectiile sau in cel mai rau caz o recidiva a tumorii.

- 9 Noi 2014 13:49

Buna ziua!multumesc mult pt raspuns. dupa operatiei a urmat radioterapie, a fost operata prin taietura la sanul drept si la axila, iar momentan la ecografie i s-a spus ca are chist de 9.5 cm in sanul respectiv. Are durere mare atunci cand curge lichidul depre care va spuneam, iar mana dreapta, adica mana din partea sanului operat este foarte umflata si o doare. va rog frumos sa-mi raspundeti! 
o zi frumoasa va doresc!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde