Oboseala si migrene nejustificate

Andromeda in 30 Dec 2014 16:54 Categorie Migrena

Buna ziua. De trei patru zile resimt o stare de oboseala si nevoie de somn non-stop (si ziua si noaptea, cu pauze in care ma trezesc si mananc foarte mult, pana la stare de greata de saturatie), de azi dimineata au inceput durerile de cap intense si continue, iar stari de greata dese care sunt spontane si schimbatoare (daca am o gandire pozitiva imi trec, dar imi revin imediat ce ma gandesc la ceva rau) de vreo 5 zile. Tin sa precizez ca nu fac niciun fel de efort fizic, sunt obisnuita sa pierd noptile si sa le recuperez ziua, si recent (acum 5 zile) am consumat o cantitate mare de energizante (8doze/5ore). Ar fi cazul sa merg la un medic?

3 răspunsuri

- 30 Dec 2014 20:10

Buna ziua,
Este posibil ca simptomele pe care le prezentati sa fie datorate noptilor pierdute si consumului crescut de bauturi energizante. Va recomand sa renuntati la aceste obiceiuri care nu sunt deloc sanatoase si sa adoptati la un stil de viata sanatos in care sa dormiti noptile si sa nu mai consumati deloc energizante. Aceste bauturi suprasolicita organismul mai mult decat este necesar astfel incat ulterior organismul ulterior este mult mai obosit.
In cazul in care aceste simptome persista o perioada mai lunga de timp atunci ar fi indicat sa consultati un medic specialist neurolog.

- 31 Dec 2014 5:27

Multumesc. O singura intrebare: este posibil sa fie siptome ale unei posibile sarcine? 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde