Nu mai am pofta de mancare

iuhuu28 in 8 Dec 2014 2:18 Categorie Diverse

Buna seara!

Bunica mea are varsta de 74 de ani si se confrunta cu o serie de probleme. In mare va voi spune pentru inceput ce probleme are: este cardiaca, are 2 stenduri la inima, a avut operatie de incurcatura de mate nu stiu exact termenul medical, in timpul aceste operatii a suferit si un infarct miocardic, de 3 ani de zile sufera si de diabet pe care il tine sub tratament dar nu face insulina. Problema este ca nu mai are pofta de mancare si acuza o durere in capul pieptului ...in urma analizelor care le.a efectuat am inteles ca durerea din capul pieptului este datorita problemelor cu inima, acum urmeaza un alt tratament si se simte mai bine ..problema ramane in continuare cea cu mancarea, a luat inclusiv vitamine pt a avea pofta de mancare si in zadar ..ce se poate face? Astept sfatul dumeavoastra! Va multumesc!

1 răspuns

- 8 Dec 2014 10:22

Buna ziua,
Avand in vedere varsta bunicii Dvs. si afectiunile pe care le prezinta (Cardiopatie ischemica cronica dureroasa - 2 stenturi montate, Ocluzie intestinala - operata, Diabet zaharat tip II in tratament cu antidiabetice orale) atunci lipsa poftei de mancare este de inteles. In mod normal batranii pe masura ce imbatranesc nu mai mananca atat de mult, li se modifica gusturile la mancare si devin din ce in ce mai mofturosi.
Din pacate nu exista o metoda prin care sa o determinati sa manance. Cu timpul, pe masura ce se va simti mai bine, va incepe sa manance mai mult, dar nu va asteptati sa manance ca un tanar sau adult.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde