Nevoie urgenta de sfaturi

ada32 in 23 Feb 2015 23:45 Categorie Viata sexuala

Buna ziua!

Sper sa ma puteti ajuta, sunt intr-o perioada destul de grea. Pe data de 14feb am avut contact se*ual protejat, insa, pentru prima data, ni s-a rupt prezervativul. Am constatat dupa o perioada mai lunga, aprox 5-7min. M-am panicat si am plecat repede la farmacie, am cumparat o escapelle (fiind a 2-a la activ, dupa 6luni), imediat ce am ajuns acasa am luat-o si am crezut pentru moment ca totul e ok. Tin sa mentionez ca nu am terminat actul se*ual si nu a eja**lat. Pe data de 16feb am avut inca un contact se*ual protejat si din nou, ni s-a rupt prezervativul... De data aceasta insa, am sesizat imediat si am terminat. Am considerat ca nu e necesara si nici recomandata o a 2-a pastila la interval asa scurt, si am decis sa ma bazez pe mama natura (in fond, sunt atatea cupluri carora nu li se intampla si exact eu sa cad...) .

Ultima menstruatie a inceput pe data de 29ianuarie si s-a terminat aproximativ pe 3 februarie, iar penultima, 30dec-aprox 3ian. Pe 21februarie insa, au aparut niste stropi rosii si crezand ca e menstra, m-am mai linistit. Cu timpul am observat ca de fapt nu curge ca de obicei, ci numai picura din cand in cand, indeajuns insa incat in noaptea de 21 spre 22 sa umple un tampon, mai apoi aproape nimic. Abia daca este un sfert plin astazi, dupa o zi de scoala (cand, in mod normal, trebuia sa ma schimb macar odata). De asemenea, in noaptea de 22 spre 23 mi-am pus un ob, impreuna cu un tampon, stiind ca de obicei am nevoie de asa ceva in seara a 2-a de menstra. Dimineata, cand l-am scos, m-am speriat pentru ca acesta era numai pe jumatate plin, iar odata cu el am mai scos ceva din vag**, o bucata din prezervativul de pe 14. Imi este frica sa nu fi fost spermatozoizi pe acea bucata care sa se implanteze dupa ce efectul pastilei a trecut.

Am citit despre hemoragiile de implantare, insa acelea par sa fie numai pete, nu indeajuns incat sa umple 2 tampoane. Am luat in considerare si faptul ca am luat pilula si asta ar insemna dereglari, insa si ca iau antibiotice. Cu toate astea mi-am cumparat un test de sarcina pe care as vrea sa il fac imediat ce se opresc scurgerile.

Sunt foarte speriata si am nevoie mare de ajutor. Nu am starea materiala necesara unui consult de obstretrica, cu atat mai putin de un avort, iar sa le spun parintilor nu pot. Orice sfat e bine venit. Va multumesc mult!

2 răspunsuri

- 24 Feb 2015 13:44

Buna ziua,
Din pacate trebuie sa ajungeti de urgenta la un medic deoarece exista posibilitatea ca sa mai fie resturi din respectivul prezervativ in interiorul vaginului si cu timpul poate aparea o infectie grava din aceasta cauza. In plus sunt prezente sangerari care cel mai probabil nu au o legatura cu menstruatia, insa pot aparea fie din cauza administrarii de escapelle dar exista si posibilitatea unei sarcini. In oricare din variante trebuie sa consultati un medic pentru a va recomanda un tratament corespunzator.
Testul de sarcina pentru a obtine un rezultat corect trebuie efectuat la 3-4 de la ultimul contact sexual sau puteti sa efectuati un test din sange care este mult mai sigur (dozarea HCG).

- 25 Feb 2015 7:00

Buna ziua din nou!
 
Am facut testul azi dimineata si mi-a iesit negativ. Totusi, m-am mai gandit la situatia mea si am luat in considerare si faptul ca am avut contact sexual mai des in saptamana respectiva (8-16feb) si ca aproximativ de fiecare data aveam dureri in zona vaginala. Poate din cauza frecarii sa se fi format o rana?
Despre testul de sarcina... E vorba de 3-4 saptamani?
Va multumesc mult!

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde