mi-a intarziat menstruatia. sarcina sau nu?

gabitza in 7 Dec 2014 20:29 Categorie Sarcina

buna seara dragi mamici
va scriu si eu in legatura cu o incertitudine ce nu-mi da pace.astazi trebuia sa-mi vine menstruatia insa nu s-a intamplat si asta probabil datorita ciclului neregulat.prezint niste simptome dar nu le pot diferentia de simptomele sarcinii..din ce am citit sunt foarte asemanatoare celor premenstruale.am o usoara tensiune in sani, dar nu s-au marit sau ingreunat, durere de ovare si spate iar de vreo 2 zile simt ca o apasare in partea de jos a abdomenului sub buric.pot fi acestea semnele unei sarcini? am facut un test de sarcina insa mi-a iesit negativ? e posibil sa fiu insarcinata cu un test facut mult prea devreme?mentionez ca am avut relatii se*uale neprotejate insa nu a eja**lat in interior.

2 răspunsuri

- 7 Dec 2014 23:11

Buna seara,
Simptomele pe care le prezentati sunt sugestive pentru un sindrom premenstrual. Daca testul de sarcina a fost efectuat la 3-4 saptamani de la ultimul contact sexual neprotejat atunci mai mult ca sigur nu sunteti insarcinata.

- 8 Dec 2014 9:56

buna dimineata
doamna doctor am efectuat astazi testul de sarcina cu prima urina la o distanta de 15 zile fata de ziua conceptiei si 28 de zile distanta de la ultima menstruatie si mi-a iesit tot negativ.durerea sanilor a inceput sa scada fata de zilele precedente.sa pun pe seama menstruatiei care trebuie sa apara, aceste mici modificari ale organismului sau sa mai repet un test de sarcina? va multumesc anticipat.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde