Menstruatie intarziata 2 zile. pot fi insarcinata?

Karla in 23 Noi 2014 17:21 Categorie Sarcina

Buna ziua, luna aceasta am pe 8 am avut contact se*ual neprotejat fara terminare inauntru si pe 16.Mie trebuia sa-mi vina menstruatia pe 20 si mi-a intarzia 2 zile (ceea ce nu prea mi se intampla) deci pe 22-11-2014mi-a venit. In prima zi am avut dureri de burta , cadere de calciu,transpiratie ;sani tensionati(numai ca inainte sani imi erau umflati si tensionati cu vreo 2sapt inainte ,de data asta s-a intamplat cu 2-3 zile inainte de venirea menstruatiei) si scurgere putina cum se intampla inainte, numai ca a doua zi (azi) ar fi trebuit sa am scurgeri foarte mari deoarece asa mi se intampla mereu si din contra ,am o scurgere usoara ca si cum ar fi ultimile zile, plus dureri de burta si sani au ramas tensionati(fapt ce la celelalte menstruatii din lunile trecute durerea de burta era doar prima zi, sani dupa prima zi numai erau tensionati, si aveam scurgeri din abundenta cel putin a2a si a3a zi).Mentionez ca ,menstruatia este de culoare normala rosie ,nu maronie sau alte culori.Ce parere aveti ? Poate fi o sarcina? Momentan nu ma pot duce la ginecolog dar dupa terminarea menstruatiei ma voi duce . Va rog astept un raspuns.Multumesc mult

4 răspunsuri

- 23 Noi 2014 17:45

Buna ziua,
In urma oricarui contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata. In momentul de fata nu se poate afirma cu certitudine ca sunteti sau nu gravida. Exista posibilitatea ca in prima luna dupa ce ramaneti insarcinata sa aveti o menstruatie aproximativ normala sau cu o durata mai scurta si sangerare redusa similara celei descrise de Dvs. 
La 3-4 saptamani de la contactele sexuale neprotejate puteti efectua un test de sarcina care va stabili clar daca este sau nu prezenta o sarcina.

- 23 Noi 2014 19:20

Multumesc doamna doctor,dar as dori sa stiu asa parerea dumneavoastra dupa cele spuse de mine si dupa semnele descrise.

- 23 Noi 2014 19:38

Simptomele descrise de Dvs. nu sunt caracteristice pentru o sarcina insa acest lucru nu exclude prezenta unei sarcini. Poate fi doar o dereglare hormonala sau cum v-am mai spus poate fi asa numita menstruatie peste sarcina.  Mai multe informatii va poate oferi medicul ginecolog in urma unui consult si a investigatiilor.

- 23 Noi 2014 21:42

Va multumesc,am citit si eu despre menstruatia peste sarcina si se manifesta in alt mod,insa cum spuneti si dvs nu este exclus si aparitia unei sarcini.Va multumesc mult pentru raspunsurile promte .O seara placuta.

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde