Simptome sarcina

Izabela in 12 Ian 2016 20:20 Categorie Boli genitale feminine

Buna seara !
Am ceva nelămurire, am 19 ani si am prieten , mi am inceput viata se*uala cu el , desi am facut o protejat ...nu stiu , ori paranoia ii prea mare , frica mea de a nu ramane insarcinata...ori nu stiu...
Ciclul trebuie sa mi vina peste 10 zile ,mie normal cu o saptamana inainte de a-mi veni ciclu ma dor putin ovarele , mi se intaresc sanii si ma dor, ma doare spatele si am o senzatie de balonare...dar acuma urinez mai des , sanii ma dor , spatele ma doare, imi curge un lichid albui putin branzos ( asta imi curgea si inainte , am fost la ginecolog si mi a dat tratement cu ceva pastile si doua feluri de ovule ) , nu am chef de nimic toata ziua , ma tot gandesc ca doamne feri sa nu fi ramas însărcinata , pur si simplu mi e frica sa fac un test (lesin langa test)...si am mai inteles ca daca ge apesi jos , pe langa vezica , daca esti insarcinata ar trebui sa te doara , eu ma tot apas da nu simt nici macar o durere... Va rog spuneti mi care i adevarul...nu mai suport stresul asta pana pe data de 21-22 ...

1 răspuns

- 13 Ian 2016 9:53

Buna ziua ,
Din cate relatati logic ar fi sa nu aveti probleme . Respectiv ati avut contact protejat , nu s -a intimplat nici un "accident "
neplacut .
Ca sa fiti sigura si sa nu va mai ganditi la aceasta problema puteti face un test de sarcina , oricat de greu v -ar fi . 
Acesta se recomanda cel mai devreme fie la cel putin 2 saptamini de la contact sau 4 saptamini de la ultima menstruatie . Testele din ziua de astazi sunt foarte sensibile si specifice , asa ca este putin probabil ca rezultatul sa fie eronat intr - o directie sau alta .
 

Va rugam sa va autentificati sau Inregistrati-va pentru a raspunde